2014-02-03 09:09:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hinnie kell

Napi horoszkóp február 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pozitív kisugárzása révén olyan embereket is meggyőzhet ma az ügyének, akik eddig fenntartással méregették a tevékenységét. Bizony jól teszi, ha a mai napját is mosolygás gyakorlással kezdi. Hasznára lesz ez, akár anyagilag is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hinnie kell a család összetartó erejében! Emlékezzen a sok helyzetre életében, amikor ők voltak igaz támaszai. Keresse fel előbb barátait, majd üljön le családja körében, érezze a szeretetet, amit adhat és kaphat. Ők mindig ön mellett állnak, bármi történjék is, ezt ne feledje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy váratlan fordulat új megvilágításba helyezhet egy régi kapcsolatot. Ráébredhet, többről is szólhat ez, mint gondolta volna. Ha ön magányos, és az illető a másik nem tagja, akkor akár még egymásba is gabalyodhatnak. Végleg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Megfontolt, de mégis tele van nagy tervekkel. Az élet azonban, hol segíti, és még rátromfol, hol pedig akadályozza önt a kibontakozásban. Nagyon valószínű, hogy a kettő egyszerre is megtörténhet. Egy biztos: izzik a levegő ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Inkább csak a jót mondja ki a mai napon. Csak ha kifejezetten kérik a kritikáját, akkor mondjon teljesen őszinte véleményt. Különben akadékoskodó kotnyelesnek fogják gondolni önt a kollégái. A jó viszony fontosabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen ma óvatos a tanácsadással! Valaki túlságosan is szó szerint veheti, amit mond neki, aminek a következtében kár, kellemetlenség érheti az illetőt. Akkor aztán minden keserűségét önre zúdíthatja. Kímélje meg magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha úgy érzi, hogy reggel még a továbbtartó lustálkodás ellenére sem képes összeszedni magát, akkor nagy az esélye annak, hogy valamilyen betegség bujkál önben. Ha teheti, vegyen ki szabadnapot! Ha nem teheti, akkor vegyen be vitamint!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Morgolódós, felfortyanós kedvében van. Annál inkább méghozzá, minél rosszabbul aludt az előző éjjelen. Ha még ráadásul úgy tapasztalja, hogy az ábrázata sem a régi, az igencsak elkedvetlenítheti. Irány a kozmetikus, a fodrász!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Annál előbb találhat megoldást a lelkét nyomasztó gondokra, minél inkább gondol másokra is a megoldások keresése során. Ha csak az önnön közvetlen hasznát nézi, nagyon eltévedhet. Az ember több mint a puszta személye.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még csak hétfő van, de máris a sok munka és kötelezettség terhét érzi a vállán. Hogy fogja ezt hét végéig kibírni? Ha ilyes gondolatokkal kezdi a hétfőt, nagy az esélye a lebetegedésnek. Igazából menekülő utat keres. De nem csak így lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön nem az a titoktartó fajta, és erre már a kollégái is rájöhettek. Ha úgy látja, hogy valamit eltitkolnak ön elől, akkor ennek valószínűleg a saját szószátyársága az oka. Legyen nyugodt: hamarosan ön is mindent meg fog tudni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már megint túlzásokba esik: ezúttal is a saját érzékenysége miatt érheti éppen sérelem. Nem kellene minden apróságnak akkora jelentőséget tulajdonítania, és annyira felfújnia. Akkor a hatás is kisebb lenne.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: